Network Menu

Profilen: Jennica Mörtstedt Pocha

Jag heter Jennica Mörtstedt Pocha och har växt upp i London och i Blekinge. Jag pluggade hotellverksamhet i Schweiz där jag träffade min man som är kanadensare. Vi bodde i London i nästan 10 år och arbetade på lyxhotell innan vi bestämde oss för att flytta till Toronto. Vi har nu varit här fyra år och har en liten gosse, Magnus, som är två år.

Med vår erfarenhet inom hotell, passion för luxury travel och uppmärksamhet för detaljer startade vi ett eget företag, The Pelican Club. Det är en medlemsklubb för människor som vill resa bättre och som uppskattar att ha någon som känner dem, som man kan lita på och någon som hanterar allt reserelaterat.

Under covid-tiden har vi varit upptagna med att berätta och inspirera om alla fantastiska ställen det finns att upptäcka i världen! Vi har skrivit flera artiklar och även en tidning; The Poste – om spännande platser, människor och historier. Kontakta oss gärna för att få en kopia hemskickad.

Vi ser nu fler och fler som vill planera märkvärdiga upplevelser för sig själva och sina familjer, som till exempel privatexpeditioner upp till Arktis och månadslånga safariupplevelser i Östafrika.

Vi har också bokat villor åt familjer som ville bosätta sig någon annanstans i några månader. En kanadensisk familj ville uppleva Peru och vi ordnande privatplan och en lyxvilla vid kusten med pool och kock. Vi rekryterade speciallärare för barnen, som en marinbiolog och en antropolog så de kunde lära sig om kulturen och naturen i detta fascinerande land. Nu är bästa tiden att planera sånt här lite extra.

Vi hoppas på att kunna resa igen normalt vid slutet av året. Kontakta mig jättegärna om ni någonsin har några frågor om flygresor eller hotell och allt däremellan, jag hjälper jättegärna till. E-mail: jennica(Replace this parenthesis with the @ sign)thepelican.club

Titta gärna in på vår hemsida The Pelican Club och följ oss på Instagram!

Profil maj 2021: Jennica Morstedt Pocha