Network Menu

Profilen: Christina Richardson

Christina Richardson är SWEA Toronto-medlem sedan 2018 och driver inredningsföretaget Christina Richardson Interiors som hon startade 2015 när familjen bodde i USA. Inredningsdesigner är hennes huvudsyssla och så håller hon på att utbilda sig till pilatesinstruktör vid sidan av. Det är mycket jobb, men väldigt kul, säger Christina.

“Jag älska att hjälpa människor att trivas i sina hem, ditt hem ska spegla vem du är, dina intressen och din historia samtidigt som det måste vara funktionellt.”

Att arbeta med inredning kan vara slitsamt på kroppen med tunga lyft och långa arbetspass vid datorn och det var så Christina upptäckte pilates.

“Jag provade pilates för min onda rygg och jag blev fast direkt! Det är något jag inte kan leva utan.” Christina har tränat pilates i 6 år och håller just nu på att utbilda sig till pilatesinstruktör. “Pilates kan verkligen förändra ditt liv och hur du använder ditt kropp på ett fantastiskt sätt, berättar Christina. Hon har också hållit en uppskattad Zoom-pilates för Sweor under de senaste veckorna.

Just nu arbetar Christina med två inredningsprojekt i Toronto, båda med en tydlig Skandinavisk profil. Gå in och följ Christinas inredningsprojekt på hennes Youtube-kanal eller titta in på hennes hemsida för mer information eller om du vill kontakta henne!