SWEA Art

SWEA Art Toronto är en intressegrupp som är öppen för alla SWEA Torontos medlemmar. Gruppen har medlemmar i alla slags erfarenhetsnivåer, från nybörjare till flera år av skapande. Vi har medlemmar som jobbar med flera olika konstformer – en del målar, andra gör smycken, fotograferar, målar keramik, med mera.

Vi vill tillsammans prova på olika slags konst och vi träffas både via Zoom och ”live”. Vi gör kreativa utflykter och får instruktioner både av erfarna konstnärer och av varandra. Vi uppmuntrar allas kreativitet och låter varandra utvecklas konstnärligt i en positiv miljö.

SWEA Art Toronto har en egen Facebooksida som är tillgänglig för SWEA Torontos medlemmar. Leta upp SWEA Art Toronto på Facebook så släpper administratören in dig! Du kan också mejla till oss om du vill ha mer information om SWEA Art Toronto: info@sweatoronto.org

Vi uppmuntrar också alla som är intresserade att bli medlemmar i SWEA Art International. De arrangerar till exempel konstresor, webbinarier och andra trevliga event som du kan ta del av om du vill. Du hittar mer information om SWEA Art International på deras egen sida på webben.