Toronto

Bokklubb Online

En gång i månaden träffas Bokklubb Online via Google Meet och diskuterar en bok av en svensk författare och läsning i allmänhet och annat också.

Vi försöker välja böcker som finns både som pocket, e-bok och ljudbok så att det passar alla i gruppen. När vi kan hjälps vi åt att inhandla böcker från Sverige eller få tag på böckerna på annat sätt.

Välkommen!

Läslista 2024

Januari: ”Bränn alla mina brev” av Alex Schulman

Februari: ”Osebol” av Marit Kapla

Mars: ”Detaljerna” av Ia Genberg

April: ”Kallocain” av Karin Boye

Maj: ”Jag har torkat nog många golv” av Nina van den Brink

Juni: ”Björnkvinnan” av Karolina Ramkvist

Oktober: ”Herrarna satte oss hit” av Elin Anna Labba

November: ”Ett så starkt ljus” av Lyra Ekström Lindbäck

Aktiviteter

Torsdagen den 12 maj kl 19.30 träffas vi via Zoom. Den här månaden diskuterar vi Kejsaren av Portugallien av Selma Lagerlöf. För mer information och Zoom-länk, hör av dig till Eva: sweacentralbokklubb@sweatoronto.org Välkomna!  
Vi ses den 15 november kl 20.00 på Zoom och pratar om Fjärilsvägen av Patrik Lundberg. Vill du vara med i Bokklubb Online och diskutera böcker? Kontakta Eva: sweacentralbokklubb@sweatoronto.org Här hittar du mer information om Bokklubb Online.
Vi ses den 18 oktober kl 20.00 på Zoom och pratar om Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson. Vill du vara med i Bokklubb Online och diskutera böcker? Kontakta Eva: sweacentralbokklubb@sweatoronto.org Här hittar du mer information om Bokklubb Online.
Vi ses den 20 september kl 20.00 på Zoom och pratar om Stöld av Ann-Helén Laestadius. Vill du vara med i Bokklubb Online och diskutera böcker? Kontakta Eva: sweacentralbokklubb@sweatoronto.org Planerade böcker de kommande månaderna: September: "Stöld" av Ann-Helén Laestadius Oktober:…
I januari diskuterar vi När man skjuter arbetare av Kerstin Thorvall. Vill du vara med och diskutera böcker under våren hör av dig till Eva: evalinn73@gmail.com Här hittar du mer information om Bokklubb Online.
I februari diskuterar vi Ett lyckligare år av Jonas Gardell. Vi träffas via Zoom kl. 20. Vill du vara med och diskutera böcker under våren hör av dig till Eva: evalinn73@gmail.com Här hittar du mer information om Bokklubb Online.
I mars diskuterar vi Löpa varg av Kerstin Ekman Vill du vara med och diskutera böcker under våren hör av dig till Eva: editor@swea.org Här hittar du mer information om Bokklubb Online.
Vi ses på Zoom kl. 20 och diskuterar Tills alla dör av Diamant Salihu. Vill du vara med och diskutera böcker under våren hör av dig till Eva: editor@swea.org Här hittar du mer information om Bokklubb Online.
I juni diskuterar vi Den röda adressboken av Sofia Lundberg Vill du vara med och diskutera böcker under våren hör av dig till Eva: editor@swea.org Bokklubb Central och Bokklubb Väst tar sommarlov och träffas i september igen.
Vi diskuterar Tritonus av Kjell Westö. Kontakta Eva för mer information & Zoom-länk: editor@swea.org Välkomna!
Vi diskuterar Dina händer var fulla av liv av Suad Ali kl. 20.00. Kontakta Eva för mer information & Zoom-länk: editor@swea.org Välkomna!
Vi läser: En piga bland pigor av Ester Blenda Nordström Vi kommer inte ha någon bokklubb i december då många är upptagna med annat, utan satsar på både online-träff och bokbytarträff i januari istället! Vill du vara med eller har…
Vi diskuterar Bränn alla mina brev av Alex Schulman. Vill du veta mer eller vara med i SWEA onlines bokklubb välkommen att höra av dig till Eva: editor@swea.org
Vi diskuterar Detaljerna av Ia Genberg, Augustprisvinnare 2022. Bokklubb Online träffas den andra tisdagen varje månad: 9 april, 14 maj och 11 juni. Vill du veta mer eller vara med i SWEAs online-bokklubb är du välkommen att höra av dig…
Vi diskuterar Osebol av Marit Kapla via Zoom. Augustprisvinnare 2019 som nu även finns på engelska. Bokklubb online träffas den andra tisdagen varje månad – 12 mars, 9 april, 14 maj och 11 juni. Vill du veta mer eller vara…
Vi diskuterar Kallocain av Karin Boye. Vill du veta mer om Bokklubb Online, hör av dig till Eva: editor@swea.org Kommande datum för bokklubben är 14 maj och 11 juni.
VILL DU VETA MER? HÖR AV DIG TILL OSS!

Vill du vara med i Bokklubb Online hör av dig till Eva:

editor@swea.org