Toronto

Lingonbarries

OM Lingonbarries

Då en stor del av våra medlemmar bor utanför Toronto är vi så glada att vi kan erbjuda lokala intressegrupper för fler av våra medlemmar runt om i Ontario.

Bor du i eller i närheten av Barrie och vill passa på att delta? Det är ett gyllene tillfälle att påverka programutbud och aktiviteter samtidigt som du får tillfälle att nätverka.

Hoppas vi ses!

Aktiviteter

Om det är fint väder planerar vi att träffas på en medlems båt med mat och dryck som vi tar med eller beställer. Om det inte är fint väder hittar vi på något annat. Anmäl dig till toronto.barrie@swea.org senast den 28/5.
Vi träffas på AW på BeerTown. 12 Fairview Rd i Barrie. Anmäl er gärna innan till: barrie@sweatoronto.org Välkomna!
AW med Lingonbarries på Kensington Burger Bar, 40 Dunlop St. E, Barrie! Anmälan genom sms.
På fredag träffas Sweorna i Barrie på BeerTown, 12 Fairview Rd., efter jobbet på en drink eller två, kanske lite mat men framför allt trevligt umgänge. Hör av dig till Kerstin om du vill hänga med: barrie@sweatoronto.org
Har du vägarna förbi Barrie på fredag så häng med SWEA LingonBarrie på AW hos Wickies Pub, 274 Burton Ave. Anmäl er gärna till barrie@sweatoronto.org
Karin Palisca bjuder på kvällsfika i Newmarket. Anmäl dig före den 8 maj så får du också adressen till Karin: treasurer@sweatoronto.org eller metaianferguson@gmail.com Välkomna!
VILL DU VETA MER? HÖR AV DIG TILL OSS!