SWEA Care

SWEA Care är en stödgrupp inom SWEA Toronto med syfte att hjälpa medlemmar och att finnas till som stöd lokalt när olika behov uppstår.

Varje månad bjuder SWEA Care in alla medlemmar i SWEA Toronto till ”Kaffestund” via Zoom. Kaffestunden är mysig och enkel och till för att bara träffas och prata. Ibland har vi ett tema eller en inbjuden gäst och ibland bara umgås vi och har trevligt tillsammans.

Vi finns här för dig som kanske vill prata med någon, känner dig ensam eller kanske behöver hjälp med något som till exempel medicinhämtning. Med andra ord finns vi här för alla möjliga situationer som du kan behöva hjälp med.

SWEA Cares ledningsgrupp är väl anpassad till målsättningen. Kunskapsnivån och medmänskligheten är stor inom gruppen och vi känner alla starkt för SWEA Care.

Gruppen har arbetat fram en policy som innehåller regler för hur vi kan respektive inte kan agera. Det är särskilt viktigt med tanke på tystnadsplikt och konfidentialitet som naturligtvis gäller.

Kontaktperson för SWEA Care är Marianne Mannerheim. Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill prata med någon av oss eller om du har frågor eller förslag: toronto.care@swea.org

Yrkeserfarenheter, utbildningsområden & kunskaper inom gruppen

affärskvinnofrågor
arbetsterapeut/occupational therapist
barnsjukskötarutbildning
egenföretagande
ekonomi
familj, barn och socialt ansvar
hjälpmedel och home care
kris- och stödhantering
kulturspråk
ledarskap
organisationskännedom
livsstilsrådgivining, yoga och meditation
miljöfrågor
näringslära
psykologi
sociologi

Tips på mer information om hälsa

SVTs Din personlighet

SVTs Fråga doktorn

SVTs Hemmagympa med Sofia

Anders Hansens tips om välmående i tidningen MåBra